Συνάντηση με ΑΔΕΔΥ

Λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, όπου συνεχίζουν την κατάληψη οι συμβασιούχοι, θα επιχειρηθεί να δοθεί την Τετάρτη. Ο Δήμαρχος Αθηναίων θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, τον πρόεδρο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων των σωματείων του Δήμου.


Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι παραμένουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου από τη Δευτέρα διεκδικούν τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου και την απόσυρση από την ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου του θέματος της πρόσληψης νέων εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση μέσω ΑΣΕΠ.Εν τω μεταξύ, παναττική στάση εργασίας πραγματοποιεί την Τετάρτη 11.00- 15.00 η ΠΟΕ ΟΤΑ. Στις 11.30π.μ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Την ίδια ώρα εξακολουθεί να μη δέχεται απορρίμματα ο ΧΥΤΑ των  Άνω Λιοσίων. Θα παραμείνει κλειστός επ αόριστον όπως αποφάσισαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής, επιμένοντας στη λήψη μέτρων για ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα