Ο Τύπος της Τετάρτης

Η εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου αρχές Νοεμβρίου, η έκθεση της τρόικας για την ελληνική οικονομία, οι μισθοί στις ΔΕΚΟ και οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος για τα ακίνητα, είναι τα θέματα που κυριαρχούν

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Νέο απεργιακό μπαράζ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "για 3 μέρες δεμένα στα λιμάνια και τα πλοία, χωρίς Μέσα Μεταφοράς
αύριο και την Παρασκευή, κλειστά και τα Μουσεία και οι Αρχαιολογικοί Χώροι σήμερα και αύριο, με προσωπικό ασφαλείας την Πέμπτη και τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Επιστροφή της χώρας στο '50 με «κούρεμα» πάνω από 60% στο δημόσιο χρέος, που προανήγγειλε ο Γιούνκερ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "επιστροφή στα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του '50 θα σημάνει η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, που, όπως πανθομολογείται από διεθνείς και εγχώριους αναλυτές, θα ισοδυναμεί με ντε φάκτο πτώχευση. Η Ελλάδα θα επιστρέψει στην εποχή της μεγάλης φτώχειας, των συσσιτίων, της μετανάστευσης, της μαύρης αγοράς, ακόμα και των κάρων στους δρόμους".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πως θα φύγει...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέους τρόπους διαφυγής αναζητεί τώρα ο Γ. Παπανδρέου, διαπιστώνοντας ότι είναι πολιτικά «τελειωμένος» και επιδιώκοντας να γλιτώσει την τιμωρία για όσα έχει διαπράξει σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων".

ΕΘΝΟΣ: "Ποιές ΔΕΚΟ γλιτώνουν κούρεμα με την «ψιλή»".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μικρότερες από ό,τι αρχικά προβλεπόταν θα είναι οι μειώσεις των αποδοχών για τους εργαζομένους σε μια σειρά από Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς. Οι απασχολούμενοι στη ΔΕΗ, στον ΟΠΑΠ, στα Λιμάνια και στις Εταιρείες ύδρευσης γλιτώνουν από το πλαφόν των 1.900 ευρώ που επιβάλλεται στις υπόλοιπες ΔΕΚΟ. Οι μισθοί στα Ελληνικά Πετρέλαια παραμένουν στο προνομιακό επίπεδο των 18 ετησίως".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η Βάνγκα και οι φοβερές και τρομέρες «προφητείες» της!!!".

Η εφημερίδα γράφει "τα όσα η Βάνγκα προείδε σχετικά με τις επερχόμενες συγκλονιστικές για τον κόσμο μας εξελίξεις, οι οποίες -είναι βέβαιο- θα σηματοδοτήσουν την απαρχή μιας Νέας Εποχής και θα αλλάξουν ριζικά τις παραστάσεις μας για τη ζωή και τον άνθρωπο!...".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Διπλή απειλή στο χαράτσι της ΔΕΗ".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "με την ένδειξη «πληρώνεται εις ολόκληρον» θα αρχίσουν να καταφτάνουν από τη Δευτέρα οι πρώτοι 190.000 λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που θα είναι φουσκωμένοι με την πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σκορπίζει το ΠΑΣΟΚ στο παρά πέντε της χρεοκοπίας".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στα άκρα έφτασαν χθες οι σχέσεις της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ μετά το πυρ ομαδόν των βουλευτών κατά του πολυνομοσχεδίου που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση".

ΕΣΤΙΑ: "Ποιός δημιουργεί θέσεις εργασίας. Αντικίνητρο το ισχύον εργασιακό καθεστώς".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αν το πολιτικό σύστημα της χώρας μας δεν αποφασίση να ασχοληθή σοβαρά με το ποιός και υπό ποίες προϋποθέ
Keywords
Τυχαία Θέματα