Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι συνεχείς διαβουλεύσεις για την οριστικοποίηση των νέων μέτρων και οι αναμενόμενες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ και οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με Ευρωπαίους αξιωματούχους είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συναντήσεις του Αντ. Σαμαρά με Ευρωπαίους πρωθυπουργούς»

Η εφημερίδα γράφει ότι «νέο κύκλο επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή και το Σάββατο

ο Αντώνης Σαμαράς. Προορισμός του η Ρώμη, όπου, εκτός από τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι, θα συναντήσει και άλλους πρωθυπουργούς - επικεφαλής κεντροδεξιών κομμάτων, όπως τον Ισπανό Μάριο Ραχόι, τον Ιρλανδό Εντα Κένι, τον Ουγγρο Βίκτορ Ορμπαν και τον Αλβανό Σαλί Μπερίσα».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Καταιγίδα εν όψει»

Η εφημερίδα γράφει ότι «έρχεται καταιγίδα μέτρων που θα πλήξει μισθούς και συντάξεις, θα αποσαθρώσει τις εργασιακές σχέσεις, θα φτωχύνει έτι περαιτέρω εκατομμύρια Έλληνες με αβέβαιες προοπτικές και χωρίς τίποτα να διασφαλίζει ότι σύντομα δεν θα υπάρξει και νέα δέσμη μέτρων».

ΕΘΝΟΣ: «Χαριστικές συντάξεις σε συνδικαλιστές»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «η οικονομική κρίση και η αγχώδης προσπάθεια για την εξοικονόμηση πόρων έφεραν στην επιφάνεια μια σκανδαλώδη διάταξη, από την οποία επωφελούνταν άνω των 1.000 συνδικαλιστών. Εισέπραξαν ειδική σύνταξη συνολικού ετήσιου κόστους 3 εκατ. ευρώ».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Στη Συρία θα δοθεί η «Μάχη του Αρμαγεδδώνα!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «το ορθόδοξο τόξο Ελλάδας-Ρωσίας από τη μια και οι Άραβες με τους Κινέζους από την άλλη, τα τελευταία "εμπόδια" για την έλευση του Αντίχριστου και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ποιά μέτρα κλείδωσαν για μισθούς, συντάξεις, επιδόματα»

Η εφημερίδα γράφει ότι «επιπλέον περικοπές 1 δισ. ευρώ σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα ζητά από την κυβέρνηση η Τρόικα, πιέζοντας ουσιαστικά για ακόμη πιο επώδυνα μέτρα εις βάρος εκατομμυρίων οικονομικά αδύναμων και μη προνομιούχων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ήδη έχουν υποστεί τα τελευταία 2,5 χρόνια σημαντικού ύψους εισοδηματικές απώλειες».

ΕΣΤΙΑ: «Υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «στο πολίτευμα της Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, η λαϊκή κυριαρχία εκφράζεται και προκύπτει από τις εκλογές. Δεν επιβάλλεται στο πεζοδρόμιο από οργανωμένες μειοψηφίες. Όσοι προτρέπουν να γίνη αυτό, υπονομεύουν την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει η νομίμως εκλεγμένη Κυβέρνησις της χώρας".

Η ΑΥΓΗ: «Ύφεση 25% έως το 2014»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «την εμβάθυνση της κρίσης και της ύφεσης τα προσεχή έτη και ουσιαστικά την πλήρη αποτυχία του μνημονιακού προγράμματος αναγνώρισε χθες ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, παρ΄ ότι, την ίδια στιγμή, ετοιμάζει το νέο σκληρότερο πακέτο μέτρων, που ισοδυναμεί με νέα ώθηση στον γκρεμό».

Η ΕΛΛΑΔΑ αύριο: «Χάρισε αφορολόγητα καύσιμα ο Παπακωνσταντίνου»

Η
Keywords
Τυχαία Θέματα