Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, οι δυσκολίες για το PSI και οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

   
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών μετά το κυβερνητικό μπάχαλο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στη θαλπωρή της θεσμικής στέγης του Προέδρου της Δημοκρατίας κατέφυγε χθες ο πρωθυπουργός υπό το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στα μέλη της κυβέρνησής του, τα οποία
αδυνατούν να συμφωνήσουν ακόμη και πως... διαφωνούν. Κι όλα τούτα εν μέσω της σκληρής διαπραγμάτευσης από ελληνικής πλευράς για την ανταλλαγή των ομολόγων".

   
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πλακώθηκαν άγρια στο υπουργικό".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στα πρόθυρα... διαζυγίου βρέθηκαν χθες ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. και μάλιστα στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου, όπου για δεύτερη συνεχή ημέρα, βγήκαν στην επιφάνεια οι διαφορές που χωρίζουν τα κόμματα, αυτή τη φορά με αιχμή το νομοσχέδιο που προωθεί 120 μέτρα-τομές στη Δικαιοσύνη μεταξύ των οποίων και τα διαζύγια-εξπρές".

   
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Κάτι τρέχει με τον Παπαδήμο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "επιχειρεί αλλοίωση της συμφωνίας των αρχηγών για τον μεταβατικό χαρακτήρα της κυβέρνησης. Σήμερα το ραντεβού με τον Σαμαρά, ενώ προετοιμάζεται νέα σύσκεψη-παγίδα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας".

   
ΕΘΝΟΣ: "Γυροβολιές στην πίστα του «αντιμνημονίου»".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε αντιμνημονιακό βήμα μετέτρεψαν την πίστα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης συνεργάτες του Α. Σαμαρά και στελέχη της λαϊκής Δεξιάς. Οι «γυροβολιές τους κινούνταν σε ρυθμούς ακραίους, με σκληρά μηνύματα εναντίον της τρόικας και της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου".

   
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Κώδικας της Δρέσδης και η προφητεία των Μάγια για το Τέλος του Κόσμου με κατακλυσμό!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το περίφημο ημερολόγιο των Μάγια, στο οποίο βασίζεται όλη η σχετική «καταστροφολογία» μετράει τον χρόνο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου του 2012".

   
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ηλεκτροσόκ από τη ΔΕΗ. Με κόλπο αυξάνουν τα τιμολόγια 30%".

Η εφημερίδα γράφει ότι "«Colpo grosso που θα εκτινάξει σε δυσθεώρητα ύψη (πολύ πάνω από 30%) τα τιμολόγια της ΔΕΗ για τις οικιακές καταναλώσεις προωθούν κυβέρνηση και Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας".

   
ΕΣΤΙΑ: "Ετσι θα αυξηθή η εθνική παραγωγή".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το κυριώτερο πρόβλημα που μαστίζει σήμερα τον τόπο είναι η ύφεσις. Αυτή είναι η πηγή όλων των δεινών. Αν δεν υπήρχε τέτοια ύφεσις, τα δημόσια έσοδα θα ήταν υψηλότερα, άρα και το έλλειμμα χαμηλότερο. Κανονικά λοιπόν, το πρώτο μέλημα της Κυβερνήσεως θα έπρεπε να είναι η καταπολέμησις της υφέσεως".

   
Η ΑΥΓΗ: "99% απαισιόδοξοι οι Ελληνες".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε μαρασμό έχει περιπέσει η ελληνική κοινωνία, καθώς Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο και αλλεπάλληλα πακέτα μέτρων έχουν εκτοξεύσει το ποσοστό απαισιοδοξίας στο απόλυτο. Σύμφωνα με το Ευρωβαρ
Keywords
Τυχαία Θέματα