Ο Τύπος της Δευτέρας

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ξέρω ποιος σκότωσε τους δύο της Χρ. Αυγής"

Η εφημερίδα γράφει ότιι "εξαρθρώθηκε ένα μεγάλο απόστημα που δρούσε εντός των φυλακών» έλεγαν χθες δικαστικές πηγές για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, με αρχηγούς τον Παναγιώτη Βλαστό, τον Γιάννη Σκαφτούρο και έναν ακόμα γνωστό βαρυποινίτη, η οποία είχε ειδικότητα σε συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, τοκογλυφία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος!".

ΕΘΝΟΣ:

"Μειώσεις σε ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ρητή δέσμευση για άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής, τα ακίνητα, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στο «Εθνος»".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τρεις γέροντες της ορθοδοξίας προειδοποιούν: «να έχετε πάντα έτοιμα αλεύρι, λάδι, αγιασμό, βενζίνη και... ένα όπλο»!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αγιος Παΐσιος: «Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα»!"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σοκ από τα κρυφά χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ"

Η εφημερίδα γράφει ότι "σάλος για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλει εισφορά υπέρ του ασφαλιστικού σε όλες τις τραπεζικές συναλλαγές".

ΕΣΤΙΑ: "Κυρίαρχος ο λαϊκισμός"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο απόλυτος κυρίαρχος στην πολιτική ζωή της χώρας μας είναι ο λαϊκισμός. Τα τελευταία χρόνια έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, ώστε κανένας δεν μπορεί να του αντισταθεί. Κυβερνήσεις πέφτουν διότι αδυνατούν να λάβουν οποιοδήποτε μέτρο προσκρούει στον λαϊκισμό. Μόλις το επιχειρήσουν, εγείρεται σάλος εναντίον τους".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Η Ευρώπη αλλάζει ο Σαμαράς χλευάζει"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σωρεία προσωπικών επιθέσεων από τον πρωθυπουργό κατά του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αντ. Σαμαράς παραμένει προσκολλημένος στην ακραία κινδυνολογία, ενώ ακόμα και το «Spiegel» παραδέχεται ότι «η ευρωζώνη δεν θα βγει από την κρίση, εάν δεν διαγραφεί ένα μέρος του χρέους»".

ΤΑ ΝΕΑ: "Χαρτί αυτοδυναμίας από τον Τσίπρα. Ποντάρει στη συσπείρωση ο Σαμαράς"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους που γεμίζουν τις δεξαμενές των αναποφάσιστων στοχεύει ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ενισχύει το πρόγραμμα των περιοδειών του, ποντάροντας στην αυτοδυναμία".

Kontranews: "Σηκωθείτε όλοι από τους καναπέδες"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "κανένας Ελληνας δεν δικαιούται να απουσιάζει από το μεγάλο πατριωτικό προσκλητήριο για την απελευθέρωση του λαού και της χώρας από την ξένη κατοχή και τους ντόπιους δοσίλογους".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στα «σκαριά» αλλαγές στο πρόγραμμα προσαρμογής"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "εκτεταμένη θα είναι η νέα διαπραγμάτευση της νέας κυβέρνησης με την τρόικα, περιλαμβάνοντας «διευθετήσεις», εκτός από το δημόσιο χρέος, και για τα προβλεπόμενα υψηλά αλλά ανέφικτα πρωτογενή πλεονάσματα, με τη συνολική επανεξέταση των προοπτικών και των στόχων προϋπολογισμού και δημόσιου χρέους".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα