Ο Τύπος σήμερα

Η επιστροφή σήμερα στην Αθήνα των επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι αύριο Δευτέρα θα έχουν κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, η  έκθεση ελέγχου του ΣΔΟΕ, που  επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και το «πραξικόπημα» για την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου

λίγο πριν αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας ο Λουκάς Παπαδήμος (δημοσίευμα το οποίο διαψευστεί κατηγορηματικά), είναι τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο.

Αναλυτικά:

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Έψαχναν Βαγγέλη και σκόνταψαν στον ... Βίκτωρα!".

Η εφημερίδα αναφέρεται σε "ολόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το "σκάνδαλο Καρούζου" ... στο οποίο όχι μόνο δεν υπάρχει αναφορά ή νύξη για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής, Β.Μεϊμαράκη, αλλά, αντίθετα, αποκαλύπτεται κύκλωμα φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές μέσω offshore, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Παραδίδουν ξεβράκωτη την Ελλάδα στους Τούρκους".

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στις συνέπειες που έχουν οι περικοπές στο στράτευμα, επικαλούμενη εκτιμήσεις ατόμων που γνωρίζουν την κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Φλεγόμενο τοπίο".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, "το θέατρο των τριών αρχηγών τελείωσε, τα μέτρα των 13,5 δισ.παίρνουν τον δρόμο για τη Βουλή" και επισημαίνεται ότι έγινε "δυναμικό ξεκίνημα με την πανελλαδική απεργία της Τετάρτης...( καθώς) τα συνδικάτα πιέζουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, ώστε να μην περάσουν τα αντικοινωνικά μέτρα".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Συντάξεις: Ειδικές κατηγορίες. Ποιές ευνοϊκές ρυθμίσεις καταργούνται".

Η εφημερίδα αναφέρεται στο "πόσο θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας σε ΔΕΚΟ,ΙΚΑ, τράπεζες και τι γίνεται με τις μητέρες ανηλίκων και τις αναπηρικές".

Η ΕΠΟΧΗ: "Η αντίσταση εξαπλώνεται στον ευρωπαϊκό νότο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο ευρωπαϊκός νότος ξεσηκώνεται, την ίδια στιγμή που οι εθνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν το φαύλο κύκλο της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πιέζει και κωλυσιεργεί η τρόικα".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ανησυχεί η Αθήνα για τις απαιτήσεις της, την καθυστέρηση της συμφωνίας και της δόσης" και αναφέρεται στο "ενδεχόμενο ενός πολιτικού και διαπραγματευτικού θρίλερ, εξαιτίας επερχόμενων πιέσεων και καθυστερήσεων εκ μέρους της τρόικας".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Χρυσές ευκαιρίες για λεφτά από προθεσμιακές καταθέσεις".

Η εφημερίδα έχει αναλυτικό πίνακα "για να κάνετε την πιο συμφέρουσα επιλογή και να εξασφαλίστε σίγουρα κέρδη, χωρίς να πάρετε το παραμικρό ρίσκο".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Καρούζος Gate- Η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα"

Η εφημερίδα αναφέρεται "στην πρώην σύζυγο του πρωταγωνιστή του σκανδάλου, που "απέδρασε" στο ... Άγιον Όρος" και στην "προκλητική διαδρομή των εταιριών που χωρίς ισολογισμο

Keywords
Τυχαία Θέματα