Ο Π. Γερουλάνος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ, Παύλος Γερουλάνος, μίλησε στις 15/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και  τη Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ο πολιτικός χρόνος -παρότι συμπυκνωμένος-, δεν ήταν επαρκής για να αλλάξει το γενικότερο κλίμα το οποίο υπήρχε και καταγράφει τη δυσφορία του κόσμου. Το θέμα είναι ότι τώρα πρέπει  να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από τη κρίση. Το ΠαΣοΚ
είναι η μόνη δύναμη η οποία λέει την αλήθεια στον κόσμο και πρέπει να αρχίσει να πείθει και πάλι».

«Αν θέλουμε πραγματικά το καλό του τόπου, τότε όσο πιο ενιαίο είναι το μέτωπο το οποίο θα πάει να διαπραγματευτεί, τόσο περισσότερα πράγματα μπορούμε να ελπίζουμε και εμείς.
Ως πρώτη επιλογή θα έλεγα να υπάρξει μια κυβέρνηση, η οποία να εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, διότι θα έχει εντελώς διαφορετική δύναμη διαπραγμάτευσης στο εξωτερικό, παρά αν διαθέτει μια ισχνή πλειοψηφία κυβέρνησης συνεργασίας. Άρα, για το καλό του τόπου, το πρώτο που θα ήθελα να δω είναι έναν πολύ ισχυρό διαπραγματευτή, ο οποίος θα πάει την επόμενη μέρα στην Ευρώπη».

Δημοσιογράφος: Πρέπει να είναι και πολιτικό πρόσωπο απαραίτητα;

Π. Γερουλάνος: «Πιστεύω στα πολιτικά πρόσωπα. Πιστεύω στην πείρα που έχουν οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν διεκδικήσει τη ψήφο του ελληνικού λαού και στην ευαισθησία τους για τις ανάγκες του τόπου, επειδή εκτιμώ ότι είναι μεγαλύτερη από αυτή των τεχνοκρατών ή ενός τραπεζίτη».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα