Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στις 11/12 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων είπε:

* Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Ούτε 121 ούτε 180 είναι εύκολο να συγκεντρωθούν. Μην τα ρίξουμε όλα στον Σταύρο Δήμα, αν δεν βρεθούν οι 180. Είναι ένας μετριοπαθής κεντροδεξιός πολιτικός, ο οποίος δεν έχει προκαλέσει ποτέ. Διαθέτει ευαισθησία για το περιβάλλον, δεν είναι ιδανική
υποψηφιότητα, αλλά δεν ξέρω κι αν μπορούμε να βρούμε μια ιδανική υποψηφιότητα».

* Για ΠαΣοΚ:

«Το ΠαΣοΚ, από το 2009, με πολύ κόστος, ανέλαβε την ευθύνη για την ύπαρξη σταθερότητας και εγγύησης της προοπτικής της χώρας, ώστε να βγει με ασφάλεια από το μνημόνιο και από την κρίση. Έχουμε κάνει όλες τις παραλλαγές. Αναλάβαμε μόνοι μας, μετά συγκυβερνήσαμε και αφού καλέσαμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το 2012, δύο φορές μετά από τις εκλογές., η Νέα Δημοκρατία ακολούθησε το πρόγραμμά μας και τώρα εμείς έχουμε την πρότασή μας. Αν σε αυτήν προσχωρήσουν, καθώς διασφαλίζει την έξοδο από την κρίση, εμείς δεν προτιθέμεθα να βάλουμε άλλα θέματα. Την ερώτηση να την κάνετε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Εμείς συνεργαστήκαμε για την χώρα και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει με μεγάλο κόστος».

* Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου:

«Αν θέλει κάποιος να δημιουργήσει κόμμα, εμείς δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε. Ελπίζω όμως ο καθένας να γνωρίζει τι κάνει, να ξέρει τι πρέπει να κάνει, με ποιο τρόπο τον έχει τιμήσει η παράταξη και να πάρει τις σωστές αποφάσεις, αρκεί να μην γίνει αυτό -και δεν μιλάω μόνο για τον Γιώργο Παπανδρέου-, ακολουθώντας εμμονές, ότι η πλειοψηφία πρέπει να είναι σε μία παράταξη. Η κεντροαριστερά έχει, ήδη, κάνει πολλές τέτοιου είδους κινήσεις».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα