Ο καιρός την 25η Μαρτίου

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις,περιμένουμε αύριο ανήμερα της επετείουτης 25ης Μαρτίου, στην Αττική. Η θερμοκρασίαστο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούςΚελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοίνοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στηΔυτική Ελλάδα και τα νησιά του ΑνατολικούΑιγαίου με σταδιακή βελτίωση και καλόκαιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας,περιμένουμε αύριο, ανήμερα της επετείουτης

25ης Μαρτίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 19βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 18βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και τηνΚρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοίνοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί καιτοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόνθυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουναπό δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έωςμέτριοι στο Βόρειο Ιόνιο και μέτριοιέως ισχυροί στο Κεντρικό και ΝότιοΙόνιο, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις,περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούςΚελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουνασθενείς.



Keywords
Τυχαία Θέματα