Το αεροπλάνο έπεσε - Δεν υπάρχουν επιζώντες

Η Malaysia Airlines έγραψε τον τραγικό επίλογοτου θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing 777με τους 239 επιβαίνοντες, που χάθηκε ταξημερώματα του Σαββάτου 8 Μαρτίου, μιαώρα αφού είχε απογειωθεί από την ΚουάλαΛουμπούρ με προρισμό το Πεκίνο. «Μεμεγάλη θλίψη πρέπει να υποθέσουμε πέρααπό κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκεκαι ότι κανείς από τους επιβαίνοντεςδεν έχει επιζήσει. Πρέπει να αποδεχτούμεπως όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότιτο αεροπλάνο συνετρίβη στον νότιο ΙνδικόΩκεανό»,

αναφέρει η ανακοίνωση.

Οπρωθυπουργός της Μαλαισίας, με σύντομηδήλωσή του, επιβεβαίωσε όσα ανακοίνωσεη εταιρία αλλά δεν έδωσε κανένα στοιχείο.Ούτε τι συνέβη, ούτε γιατί, ούτε πουακριβώς.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργόςτης Μαλαισίας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικάπως θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπουσχετικά με "εξελίξεις" στην υπόθεση.Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι αποφασίστηκενα μεταφερθούν στην Αυστραλία (που είναιεπικεφαλής των ερευνών στον νότιο ΙνδικόΩκεανό) οι συγγενείς των αγνοουμένων.

Σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν καιοι δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών τηςΜαλαισίας πως υπάρχουν εξελίξεις στηνυπόθεση. "Ό,τι κι αν είναι, είναι ότιέχει περιοριστεί το σημείο των ερευνών,οπότε, ό,τι ανακοινώσει ο πρωθυπουργός,θα είναι σχετικό με αυτό", είπε σεπολιτικούς συντάκτες.

Νωρίτερα, Αυστραλιανόαεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνεςγια το εξαφανισμένο μαλαισιανό αεροσκάφοςεντόπισε δύο νέα αντικείμενα στον νότιοΙνδικό Ωκεανό, σύμφωνα με τον πρωθυπουργότης Αυστραλίας Τόνι Αμποτ.

Ο αυστραλός πρωθυπουργόςανακοίνωσε στο κοινοβούλιο ότι αυστραλιανόπλοίο βρίσκεται κοντά στην περιοχή όπουεντοπίσθηκαν τα δύο αντικείμενα, ένακυκλικό γκριζοπράσινο και ένα ορθογώνιοχρώματος πορτοκαλί, και ελπίζει ότι θαμπορέσει να τα ανασύρει εντός τωνεπομένων ωρών.

Κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος είχεαναφέρει νωρίτερα ότι εντόπισε σειράαντικειμένων που επέπλεαν στην περιοχήτων ερευνών, αλλά αεροσκάφος του ΠολεμικούΝαυτικού των ΗΠΑ δεν κατόρθωσε να ταβρει.

Εν τω μεταξύ, συγγενείς των επιβατώντου αεροσκάφους μεταβαίνουν στηνΑυστραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα