Ο Δ.Καμμένος για Λαυρεντιάδη και Energa

Υπάρχει μία δήλωση αμετάκλητη του κ. Λαυρεντιάδη να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο 200εκ, τα οποία έχει πει και που βρίσκονται, 5 στην DeutcheBank, 17 στο Γιβραλτάρ, 14 στη Ζιγκαπούρη και εδώ και περίπου 9 μήνες δεν έχει ασχοληθεί κανένας. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι για να τα εισπράξω. Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν πήγε να τα πάρει, τους είπε ο κ.Λαυρεντιάδης πηγαίνετε
πάρτε τα. Δεν τα έχει πάρει κανένας, 200εκ και 800 κιλά χρυσό στη Ζυρίχη, δήλωσε στην Τρόικα του ΑΘΗΝΑ 9.84 και στον Νεκτάριο Νώτη ο Βουλετής των ΑΝ.ΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.
«Ένα άλλο που συμβαίνει, η Energa που είναι σε δίκες θέλει να γυρίσει 83εκ. Δεν υπάρχει ο νομικός τρόπος να πάρουμε τα 83 εκ, κατά δήλωση και των δύο κατηγορουμένων και πήγα στον κ.Παρασκευόπουλο προσωπικά, στον Υπουργό και προσπαθούμε να το λύσουμε το θέμα, να τελεσιδικήσει η δίκη για να μπορέσει νομικά εισαγγελέας να πει ΟΚ, από τα δικόγραφα τα 83 που λένε οι δύο κατηγορούμενοι πάρτε τα, είναι προς ΟΤΑ, προς δήμους. Αυτή είναι εικόνα της προηγούμενης κυβέρνησης».

Σε ερώτηση για το αν πρέπει να κλείσουν οργανισμοί ο κ.Καμμένος απάντησε:

«Πάρα πολλοί. Ήταν εκατοντάδες. Τους είχε βρει ο κ.Πάγκαλος και τους κοίταγε. Κοίταγε τη λίστα δεν έκλεινε κανέναν. Όπως βρήκε και τις ΜΚΟ. Δεν έχει γίνει τίποτα. Σαφώς και πρέπει να κλείσουν αυτοί οι οργανισμοί δεν το συζητούμε καν. Αυτή ήταν οι οργανισμοί που έκοβαν τιμολόγια πλαστής ανάπτυξης.

Όταν χρηματοδοτώ εργασίες για το σκουλήκι της Βραζιλίας και το κολεόπτερο της Κολομβίας με 3 και 4 εκ αυτό δεν είναι παραγωγική εργασία για το ελληνικό δημόσιο, αλλά δεν φταίει ο Έλληνας φορολογούμενος».
Keywords
Τυχαία Θέματα