Ο Δ. Παπαδημούλης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στις 11/7 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Φρόσω Ζαγορίτου.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για τον Μ. Γλέζο:

«Ο Μανώλης Γλέζος είναι ιστορία, κόσμημα, όχι μόνο για την παράταξή μας, αλλά και για ολόκληρη την χώρα. Είναι σύμβολο όχι μόνο της Αριστεράς, αλλά και της Εθνικής Αντίστασης και ενός γνήσιου πατριωτισμού...».

* Για την αυτοδιάλυση των συνιστωσών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

«Όταν φτιάχνουμε ένα κόμμα, υλοποιώντας την απαίτηση και την εντολή του κόσμου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μετασχηματίζοντάς το από πολιτική συμμαχία
σε ένα εθνικό δημοκρατικό κόμμα, είναι προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει με το ζόρι κάποιον να ενταχθεί σε αυτό, αν δεν το θέλει. Το βέβαιο είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση, θα βρεθούν τρόποι συναγωνιστικής και συντροφικής συνεργασίας, ανάμεσα σε όσα πρόσωπα ή συνιστώσες του συμμαχικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν θελήσουν να ενταχθούν στο ενιαίο κόμμα, που θα συγκροτήσουμε με το συνέδριό μας, τις αποφάσεις του και τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή. Ο στόχος του νέου ενιαίου ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι να διατηρήσει και να ενισχύσει τις συνεργασίες του, διότι χωρίς αυτό δεν μπορούμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο, δηλαδή να αλλάξει και να ηττηθεί αυτή η πολιτική και να απαιτήσουμε μια νέα κυβέρνηση, με κορμό το πρόγραμμα και τις δυνάμεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κατά συνέπεια, η απάντηση είναι ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και θα βρούμε τρόπο και με όσους δεν επιλέξουν την ένταξη στο νέο ενιαίο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, να διατηρήσουμε δεσμούς συντροφικής και συναγωνιστικής συνεργασίας πάνω σε κοινούς στόχους».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα