Ο Ατρόμητος 1-0 την Καλλονή

Την πρώτη του νίκη μακριά από το Περιστέρι πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου επικράτησε με σκορ 1-0 της Καλλονής.

Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, πλην του τελευταίου 20λέπτου η ομάδα του Παράσχου, είχε δύο δοκάρια με τον Ούμπιντες και τον Ιγκλέσιας και σκόραρε από την «άσπρη» βούλα, με πέναλτι που κέρδισε ο τελευταίος.

Με δική του πρωτοβουλία εκτέλεσε το πέναλτι ο «Παπ», ο οποίος πανηγύρισε έντονα στέλνοντας «μήνυμα» στον Παράσχο, που μονολογούσε, αφού είχε

δώσει εντολή να το χτυπήσει ο Ούμπιντες.

Λίγα πράγματα η ομάδα του Μαντζουράκη, «ξύπνησε» αργά και δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που έκανε πράγματα και θαύματα στις πρώτες αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (71’ Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (71’ Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουανλού (57’ Γκάσιτς), Καζάκης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (37’ λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (67’ Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνης (79’ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατρόμητος 1-0, Καλλονή,atromitos 1-0, kalloni