Ντέρμπι από τα παλιά

Μάχη μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στις 19:00, ΟΤΕ Sport 3, με την Ένωση να υποδέχεται ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ τους πράσινους για την 16η αγωνιστική της Basket League.
Σαφώς
οι πρωταθλητές είναι ανώτεροι ωστόσο η Ένωση δείχνει ικανή να κάνει τη ζημία καθώς έχει ανέβει πολλά αγωνιστικά επίπεδα από την αρχή της περιόδου. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της άνοδο και αυτό θα έρθει με εμφατικό τρόπο με μία νίκη κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς από την άλλη μεριά έχει τη νοοτροπία του πρωταθλητή και στη μάχη της πρωτιάς μία ήττα θα ήταν καταστροφικό σενάριο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντούσαν Σάκοτα και τον Γιώργο Τσιάκο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη μεριά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα περιμένει ακόμα για να δει τον Γκάνι Λαουάλ σε επίσημο παιχνίδι καθώς ο νεοαποκτηθείς σέντερ έχει ένα πρόβλημα στον ώμο και ακολουθεί ατομικό. Εκτός έχει τεθεί και ο Γιώργος Διαμαντάκος. Ο Νίκος Παππάς έχει μπει εδώ και δύο ημέρες στις προπονήσεις και μετά από 3 εβδομάδες επανέρχεται.

Κορομηλάς, Μάνος και Ταβουλαρέας θα είναι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα