Ντάνστον: Να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι

Ταχύτητα, ριμπάουντ και άμυνα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μπράιαν Ντάνστον.

Την πρώτη του εφετινή νίκη στο ΟΑΚΑ θα επιδιώξει να πάρει την Πέμπτη κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός για το ΤΟΠ16 της Ευρωλίγκα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ηττηθεί δύο φορές φέτος εκτός έδρας από τους “πράσινους” και ελπίζουν να μην τριτώσει το κακό. Ο σέντερ του Ολυμπιακού,
Μπράιαν Ντάνστον παραχώρησε συνέντευξη στην Sportday και αποκάλυψε ποια είναι αυτά τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει το διπλό στο ΟΑΚΑ:

Στο αμυντικό κομμάτι θέλουμε να έχουμε την ίδια αποτελεσματικότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια γιατί τα πήγαμε αρκετά καλά. Επιθετικά θέλουμε να ανοίξουμε τον ρυθμό και να τρέξουμε περισσότερο. Γενικότερα, θέλουμε να αγωνιστούμε με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός του Ολυμπιακού και σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη επεσήμανε:

«Η ταχύτητα, τα ριμπάουντ, η άμυνα και η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα. Οι αγωνιστικοί μας στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, δεν αλλάζει κάτι».

Αναφορικά με τον αν επηρεάζονται οι παίκτες της ομάδας από τα προηγούμενα αποτελέσματα στα ματς με τον Παναθηναϊκό ο 28χρονος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι που μπορεί να περάσει από το μυαλό κάθε παίκτη, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που εκτός από μεγάλο ντέρμπι, είναι και σημαντικό για τον όμιλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι κατά βάση είναι απλά ένας ακόμα αγώνας και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές».
Keywords
Τυχαία Θέματα