Νίκη πάση θυσία

Την νίκη πάση θυσία ψάχνει απόψε στις 22:00, ο Ολυμπιακός απέναντι στην Νανσί μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Κάχα Λαμποράλ και Καντού.Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ένα «μικρό» τελικό απόψε κόντρα στην παρέα του Νικολά Μπατούμ καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του Α ομίλου (σ.σ μαζί με την Μπιλμπάο) με ρεκόρ 1-3 και τυχόν ήττα σήμερα θα απομακρύνει κατά πολύ την πρόκριση στο Top-16.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει τους Μάρκο Κέσελ και Δημήτρη Κατσίβελη στην διάθεση του καθώς οι δύο παίκτες

έδωσαν το παρών στην χθεσινή προπόνηση και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους σε αντίθεση με τον Ματ Χάουαρντ και τον Παναγιώτης Βασιλόπουλο που είναι τραυματίες.

Από την άλλη πλευρά, η Νανσί θα παραταχθεί δίχως ιδιαίτερο άγχος στο παρκέ του ΣΕΦ καθώς βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-2, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσει την νίκη στην αναμέτρηση κόντρα στους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Ζακ Λικ Μονσό που έχει ως στόχο την είσοδο του στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, στηρίζεται εν πολλοίς στον οίστρο του σταρ των «Les Bleus», Νικολά Μπατούμ. Σημαντική είναι η επιστροφή του Άντριεν Μόερμαν για την γαλλική ομάδα από τον πρόσφατο τραυματισμό του καθώς ο 23χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για 24 λεπτά στο ματς της Νανσί για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Την αυλαία της σημερινής μέρας ανοίγει το ματς της πρωτοπόρου στον Β όμιλο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ουνικάχα Μάλαγα στην Μόσχα, με την ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας να επιδιώκει άλλη μία νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου. Η Φενέρμπαχτσέ/Ούλερ υποδέχεται την Καντού στην Κωνσταντινούπολη ενώ στο ντέρμπι στων «Βάσκων», η Κάχα Λαμποράλ κοντράρεται με την Μπιλμπάο, σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει την ΚΚ Ζάγκρεμπ εκτός έδρας με στόχο να πετύχει την δεύτερη σερί τνίκη της.

Το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας

18:15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάχα Λαμποράλ
20:15 Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ - Καντού
20:30 Κάχα Λαμποράλ - Μπιλμπάο
20;45 ΚΚ Ζάγκρεμπ - Ζαλγκίρις
22:00(ΝΕΤ) Ολυμπακός - Νανσί

Keywords
Τυχαία Θέματα