Νίκη με τη βοήθεια της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να είναι μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης, ποντάροντας πολλά και στη δυναμική που του δίνει η Τούμπα απόψε το βράδυ στις 20.00-Novasports 2, με αντίπαλο την Φιορεντίνα.
Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τους πρωτοπόρους του 11ου ομίλου και θέλει, με την βοήθεια της γεμάτης Τούμπας, να τους υποχρεώσει στην πρώτη τους ήττα προκειμένου να τους «πιάσει» στους 6 βαθμούς και να ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία ενόψει των 3 αγωνιστικών του δευτέρου γύρου. Η έκπληξη τελικά με τον
Μακ δεν έγινε αφού στην προπόνηση της Τετάρτης φάνηκε πως δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τους Ιταλούς. Από κει και πέρα, ο Τζαβέλλας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace όπου αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί αν θα είναι στις τάξεις της ο Παπαδόπουλος που «κόπηκε» από το ματς με τον Ατρόμητο.

Με σημαντικές απουσίες έφτασε η Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη. Τελευταία απώλεια για τους Ιταλούς ο Μπαμπακάρ, κάθως είναι έκτος αποστολής για τον αγώνα της Τούμπας. Τα προβλήματα του Βιντσέντζο Μοντέλα, είναι στην επίθεση, καθώς εκτός του Μπαμπακάρ δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Γκόμεζ και Ρόσι. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του τεχνικού των «Βιόλα»: Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπαντέλι, Μπασάντα, Μπερναντέντσκι, Μπόρχα, Κουαρδάδο, Γκονζάλο, Ιλισιτς, Κούρτιτς, Λατσάρι, Λετσερίνι, Μαντσίνι, Μαρίν, Νέτο, Πασκουάλ, Ρίτσαρντς, Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Βάργκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα