Συγκέντρωση στα Προπύλαια

Συγκέντρωση υπό βροχή φοιτητών στα Προπύλαια, που συνεχίζουν τη διαμαρτυρία για τον προωθούμενο έλεγχο της εισόδου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αναβλήθηκε, εν τω μεταξύ, η γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος, καθώς δεν υπήρξε απαρτία.

Η συμβολική κατάληψη στο πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζεται, εν τω μεταξύ, από φοιτητές και διοικητικούς υπαλλήλους οι οποίοι πραγματοποιούν έκτακτη γενική συνέλευση, ενώ φοιτητικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί

σε λίγη ώρα στα Προπύλαια.

Θέμα του κ. Φορτσάκη η ασφάλεια και η καθαριότητα, τόνισε στον Α984 ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας πως ο πρύτανης μόνο για την πρυτανεία θέλει να ξέρει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει κάτι που δεν είναι παράλογο.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε πρυτάνεις και προέδρους Τμημάτων να επισπεύσουν τη διαδικασία των μετεγγραφών ώστε μέσα στο Νοέμβριο να έχει ολοκληρωθεί.

Σχέδιο φύλαξης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με φωτισμό, αυτοκίνητα που θα περιπολούν τα βράδια και επιπλέον 80 φύλακες επεξεργάζεται η διοίκηση του ιδρύματος, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, προκειμένου να μην επαναληφθούν κρούσματα δολιοφθορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα