Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στην Αττική

Βροχές στα ανατολικά και νότια προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ καθώς και καταιγίδες στα νότια.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 4 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 2 έως 12 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου,
Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: καιρός: στα νότια κυρίως θαλλάσια τμήματα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: καιρός: νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και κυρίως από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί και στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: καιρός: νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα ανατολικά του νομού το πρωί. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για το Σάββατο 17-11-2012

καιρός: στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και στα νότια καταιγίδες, που θα είναι τοπικά ισχυρές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές. 
Keywords
Τυχαία Θέματα