Νέες αντιφασιστικές διαδηλώσεις

Νέα αντιφασιστική διαδήλωση διοργανώνουν αυτή την ώρα στην πλατεία Δαβάκη στη Νίκαια, ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα του Πειραιά. Την ίδια ώρα, στο Άμστερνταμ θα υπάρξει κινητοποίηση, η οποία οργανώθηκε μέσω facebook. Στο Παρίσι, συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν γαλλικές αντικαπιταλιστικές και

αριστερές οργανώσεις. Το θέμα παραμένει ψηλά και στον ξένο Τύπο, με την πλειοψηφία του να βλέπει το τέλος του στρουθοκαμηλισμού στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο άτυχος νέος κηδεύτηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης στο Νεκροταφείο Σχιστού, με χιλιάδες κόσμου να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν το απόγευμα οι 34 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι και τη Νίκαια.Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες είναι εμπρησμός, κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρήξεις. Έξω από τα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί φίλοι των συλληφθέντων και φωνάζουν συνθήματα υποστήριξης.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία, συνεχίζει τις έρευνες, παρουσία Εισαγγελέα, σε τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ πλέον εστιάζει και στο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο δράστης, προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα