Νέα συγκέντρωση

Ραντεβού για δεύτερη φορά στις 6μμ, στο Σύνταγμα, δίνουν πολίτες μέσω διαδικτύου για να εκφράσουν τη θλίψη τους μετά την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου, στην κεντρική πλατεία της Αθήνας.

Χθες περίπου χίλιοι πολίτες, όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος. Κεντρικό σύνθημα και σήμερα

«Όλοι στο Σύνταγμα - Να μην συνηθίσουμε στο θάνατο».

Εν τω μεταξύ, από το πρωί εκατοντάδες πολίτες αφήνουν σημειώματα και λουλούδια στο δέντρο όπου ο συνταξιούχος φαρμακοποιός έδωσε τέλος στην ζωή του.

Ο τοίχος του facebook , που δημιουργήθηκε, αμέσως μετά το θάνατο του 77χρονου, έχει γεμίσει σχόλια χρηστών, ενώ μέχρι αυτήν την ώρα περισσότεροι από δύο χιλιάδες έχουν δηλώσει ότι, θα παραστούν στη σημερινή συγκέντρωση.

H αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού και τα επεισόδια που ακολούθησαν στη χθεσινή συγκέντρωση κυριάρχησε στα κυριότερα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία επισημαίνουν τα επαχθή μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στους Έλληνες και την κατακόρυφη αύξηση των αυτοκτονιών την τελευταία τριετία. 

Keywords
Τυχαία Θέματα