Νέα παρουσίαση

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη διεθνή διάθεση του Office 365 Premium για οικιακή χρήση, μια νέα υπηρεσία που παρέχεται στο «νέφος» (cloud computing).

H υπηρεσία περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών Office, ενώ δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασής της σε μέχρι πέντε υπολογιστές, που μπορεί να είναι Windows

tablet, PC ή Mac. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 99 ευρώ ή 10 ευρώ το μήνα, περιλαμβάνοντας χώρο στο Skydrive και κλήσεις Skype.

Ταυτόχρονα, η Microsoft ξεκίνησε σήμερα και τη διάθεση της ακαδημαϊκής έκδοσης του Office 365, που απευθύνεται σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό, στο κόστος των 79 ευρώ για μία συνδρομή τεσσάρων ετών.

Επίσης, η εταιρεία προχώρησε στη διεθνή διάθεση των ανανεωμένων εκδόσεων της κλασικής σουίτας γραφείου «Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μαθητές», «Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μικρές Επιχειρήσεις» και «Office Professional 2013». Η διεθνής διάθεση του «Office 365 για Επιχειρήσεις» θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα, το «Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση» στο «νέφος» είναι πλέον διαθέσιμο σε 21 γλώσσες και 162 αγορές και περιλαμβάνει:

· Το πλήρες σετ εφαρμογών του Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access.

· Μία άδεια για όλο το σπίτι-χρήστη του Office μέχρι και σε πέντε Windows tablet, PC ή Mac.

· Επιπλέον, 20 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud του SkyDrive, τρεις φορές μεγαλύτερος χώρος από αυτόν που προσφέρεται με τη δωρεάν χρήση.

· 60 λεπτά δωρεάν κλήσεων στο Skype.

· Όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα