Νέα εκπομπή στον ΑΘΗΝΑ984

Νέα εκπομπή για το κίνημα του Do It Yourself, από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, καθημερινά 3 - 4 μετά το μεσημέρι,  στον ΑΘΗΝΑ 9.84

To Do It Yourself (φτιάξ' το μόνος σου) καθιερώθηκε από το 1950 ως μέθοδος οικιακής ανακαίνισης. Ως αισθητικό και ιδεολογικό ρεύμα, απέκτησε πολιτικά χαρακτηριστικά κυρίως στις δεκαετίες του '60 και του '70, όταν συνδυάστηκε με την αμφισβήτηση της καταναλωτικής κοινωνίας. Σήμερα, είναι και πάλι στη μόδα και μάλιστα σε ακόμη περισσότερα επίπεδα.  


Η δημοσιογράφος Μαρία Παύλου μας ξεναγεί

στον κόσμο των χειροποίητων και παρουσιάζει τη δουλειά Ελλήνων που επιμένουν δημιουργικά μέσα στην κρίση. Οικονομικές λύσεις για αξεσουάρ, διακοσμητικά, κοσμήματα, ρούχα, παιχνίδια και πολλά άλλα, καθώς και τα μυστικά των τεχνικών που χρησιμοποιούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Παράλληλα, μας συστήνει ανθρώπους οι οποίοι τόλμησαν και πέτυχαν. Η ελληνική επιχειρηματικότητα ανθίζει μέσα από νέες καλλιέργειες, πρωτότυπες ιδέες και παραδοσιακά προϊόντα που προωθούνται μέσω διαδικτύου.

Συντονιστείτε καθημερινά 3 - 4 μ.μ., στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και ελάτε να γνωριστούμε και να γνωρίσουμε όσα θετικά έχει φέρει η κρίση

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα