ΝΔ: Το απόγευμα η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Συνεδριάζει εκ νέου στις 6 το απόγευμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ, η οποία χθες διαμόρφωσε τον τελικό κατάλογο των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος.

“Καθ' όλα άξιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα”, δήλωσε στο ΜΕΓΚΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Το κόμμα της επετηρίδας πρέπει να φύγει. Δεν γίνεται πολιτική με ληξιαρχική πράξη γεννήσεως”, τόνισε

στον Αθήνα 9.84 ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αίσθηση, εν τω μεταξύ, προκάλεσε η έμμεση στήριξη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων. Απευθυνόμενος στον υπηρσιακό πρόεδρο της ΝΔ ο πρωθυπουργός έδωσε...ψήφο εμπιστοσύνης, λέγοντας πως ελπίζει να συνεχίσει να τον έχει απέναντί του για να συνομιλούν.

Εν τω μεταξύ τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες το απόγευμα οι ανθυποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την διάρκεια της οποίας ο κύριος Τζιτζικώστας επιβεβαίωσε την εκπεφρασμένη προθυμία και ετοιμότητά του να συμμετάσχει στην ΚΟ του κόμματος, όπως πρότεινε ο υπηρεσιακός πρόεδρος. Ο κ. Τζιτζικώστας πρότεινε τη διεξαγωγή πέντε θεματικών συνδιασκέψεων, στις οποίες θα κληθούν να τοποθετηθούν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι .

Keywords
Τυχαία Θέματα