Από 25/9 έως 2/10 οι υποψηφιότητες για την ηγεσία της ΝΔ

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της ΝΔ θα ξεκινήσει αύριο στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, όπως αποφασίσθηκε πριν από λίγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογής του νέου προέδρου θα αποφασισθεί σε νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής με τη συμμετοχή
και των εκπροσώπων των υποψηφίων προέδρων του κόμματος.

Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο κεντροδεξιό, φιλελεύθερο, φιλοευρωπαϊκό κόμμα, το οποίο αντιμάχεται το λαϊκισμό και υποστηρίζει τον ορθό λόγο. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αυτοί είμαστε, δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος διεκδικεί την προεδρία της ΝΔ.

"Εκτιμώ ότι οι ιδέες μου ήταν και παραμένουν καινοτόμες, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε τους πολίτες να τον κρίνουν για τις απόψεις του, τις δυνατότητές του και το βιογραφικό του. Δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξω το όνομά μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στη διαδικασία εκλογής, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι "είναι πολύ καλό και υγιές για τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίζεται ο πρόεδρος από την κοινωνία, λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με την άποψη του κου Μεϊμαράκη περί περαστικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα