Ναόμι η αντροχωρίστρα

Η Naomi Campbell, έχει ερωτική σχέση με τον Ρώσο μεγιστάνα Vladimir Doronin από το 2008 και η σύζυγός του συμφώνησε να του δώσει το διαζύγιο, ώστε να παντρευτεί την Naomi, την οποία ωστόσο θα αναφέρει ως αιτία του χωρισμού τους. Η Naomi είναι πολύ στεναχωρημένη, καθώς αν και ο καλός της θα είναι ελεύθερος να ζήσει μαζί της και να παντρευτούν, από την άλλη όμως αισθάνεται αδικημένη που της αποδίδεται
ο ρόλος της αντροχωρίστρας, καθώς το ζευγάρι είχε χωρίσει δεκάχρονα προτού εκείνη μπει στη ζωή του. Μάλιστα,ο Ρώσος μεγιστάνας είχε επί επτά χρόνια με άλλη γυναίκα, πριν γνωρίσει τη Naomi, το 2008.

Η Ekaterina ήταν παντρεμένη με τον Vladimir 24 χρόνια κι έχουν μαζί μία κόρη 15 χρονών, την Katia, 15. Ωστόσο, φαίνεται πως η σύζυγος δεν θα αφήσει την υπόθεση να λήξει με ηρεμία καθώς επιδιώκει - όπως φημολογείται - το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο από την τεράστια περιουσία: «Είναι ένας γελοίος δεσμός. Ο Vladimir είναι παντρεμένος μαζί μου κι είμαστε ακόμη ζευγάρι. Η Naomi απατάται αν νομίζει ότι θα μου πάρει τον άνδρα!».

Ωστόσο, το νέο ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, μάλιστα η Naomi ζει πλέον στη Μόσχα και μαθαίνει ρωσικά για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον άνδρα της. Εκπρόσωπός της αρνήθηκε να σχολιάσει.
Πηγή: Daily Mail
Keywords
Τυχαία Θέματα