Να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνονται απόψε με τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι.
Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» φαβορί είναι η Ρεάλ, αφού η Ντόρτμουντ δεν βρίσκεται στην περυσινή της κατάσταση, όταν είχα αποκλείσει τη "βασίλισσα", ενώ έχει πληγεί από αρκετούς τραυματισμούς. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο Κάρλο Αντσελότι
και οι παίκτες του θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα.
Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Μαρσέλο, ενώ ο Κλοπ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λεβαντόφσκι και στους τραυματίες Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Σμέλτσερ, Μπλαστσικόφσκι και Μπέντερ.

Την ίδια ώρα θα έχουμε σέντρα στο «Παρκ ντε Πρενς» η συνάντηση της Παρί με την Τσέλσι, το ζευγάρι των δισεκατομμυριούχων. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με βαθύπλουτους ιδιοκτήτες, όπως είναι ο Άραβας Νάσερ Αλ-Κελαϊφί της πρωταθλήτριας Γαλλίας και ο Ρώσος Ρόμαν Αμπράμοβιτς των «μπλε». Για τους γηπεδούχους ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει στους Φαν Ντερ Βιλ και Μενέζ, ενώ ο Μουρίνιο έχει καταστρώσει τα σχέδια του, χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Ετό και Κόουλ, αλλά και τους Μάτιτς, Σαλάχ οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα