Να παραμείνει Ευρω... Αστέρας

Έτοιμος για τη μεγαλύτερη αναμέτρηση στο γήπεδό του είναι ο Αστέρας Τρίπολης που νιώθει αδικημένος από το βαρύ 5-1 του πρώτου αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο και θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 20:00-Novasports 1.
Ο Στάικος Βεργέτης στη χτεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, τους είπε ότι είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας και τους ζήτησε να το απολαύσουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φόβοι που υπήρχαν για αδυναμία του Γκοϊάν να είναι έστω στις επιλογές του Βεργέτη επιβεβαιώθηκαν χθες και ο Ρουμάνος αμυντικός αποκλείστηκε από
τη 18άδα. Σαν πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει ο Αστέρας φαίνεται αυτό που αποτελείται από τους: Κοζίτσκι, Λούι, Παντελιάδη, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε, Γιαννιώτα (Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Μπαράλες . Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της αρκαδικής ομάδας θα βρίσκονται ακόμη και οι: Θεοδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσοκάνης, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα, Μπακασέτας .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο απέκλεισε από το ταξίδι στην Ελλάδα παίκτες όπως ο Λένον, ο Αντεμπαγιόρ, ο Νόρτον και ο Καμπούλ και γι'αυτό δέχτηκε πολλές ερωτήσεις. Ο Αργεντίνος συνέστησε προσοχή, καθώς ο όμιλος είναι ανοιχτός, ενώ όπως είπε "έχει αρχίσει να ανεβαίνει και η Μπεσίκτας ".Ο Γιορίς είναι και αυτός στην Αγγλία καθώς αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και έτσι θα τον αντικαταστήσει ο Μισέλ Βορμ. Πιθανότερη 11αδα για την Τότεναμ απόψε το βράδυ είναι:Βορμ, Ντάιερ, Φάτσιο, Φερτόνχεν, Μπεν Ντέιβις, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Τάουσεντ, Παουλίνιο, Τσαντλί και Κέιν.

Βαθμολογία

Τότεναμ 5 (6-2)
Μπεσίκτας 5 (6-2)
Αστέρας Τρίπολης 4 (4-6)
Παρτίζαν 1 (0-6)
Keywords
Τυχαία Θέματα