Μια βραδιά για Nesbomaniacs

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της σειράς Χάρι Χόλε, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο Αθήνα 9.84 διοργανώνουν για τους φαν του Nesbo και του Χόλε απόψε μια βραδιά αφιερωμένη στον βασιλιά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας.

Στις 7:30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι, οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρπετόπουλος και Τίνα Μανδηλαρά θα μιλήσουν για τα βιβλία του Jo Nesbo και τον διάσημο επιθεωρητή του. Συντονίζει και παρεμβαίνει

η δημοσιογράφος-αρχισυντάκτρια του Αθήνα 9.84 Ελεωνόρα Ορφανίδου.

Διαγωνισμοί με δώρα πολλά βιβλία του Jo Nesbo

Συντονιστείτε στη σελίδα μας στο fb και στο twitter, καθώς και στον Αθήνα 9.84 και κερδίστε τις περιπέτειες του Χάρι Χόλε. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τον χώρο της εκδήλωσης, λίγο πριν από την έναρξη (όσοι κατοικούν εκτός Αττικής θα λάβουν τα βιβλία ταχυδρομικά). Πολλά δώρα και εκπλήξεις και κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Γνωρίστε τον Jo Nesbo και τα βιβλία του!

Ο Jo Nesbo, ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικού στη Νορβηγία, θεωρείται σήμερα ο βασιλιάς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους παγκοσμίως. Βραβευμένος με τα πιο έγκυρα βραβεία και με μοναδικά ρεκόρ πωλήσεων: Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ στη Μ. Βρετανία έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 717.000 αντίτυπα μέσα στο 2011, που σημαίνει ότι ένα βιβλίο του πουλιέται ανά 27 δευτερόλεπτα. Διάσημος σήμερα όσο και ο καλτ ντετέκτιβ του, βλέπει τα βιβλία του να εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες και να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει τη μεγάλη επιτυχία των βιβλίων του. Θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, του πάθους του να διηγείται ιστορίες, ενδεχομένως και λίγης τύχης και -ελπίζει- κάποιου ταλέντου.

Τα δέκα βιβλία της σειράς Χάρι Χόλε:
1.Η νυχτερίδα
2.Οι κατσαρίδες
3.Ο κοκκινολαίμης
4.Νέμεσις
5.Το αστέρι του διαβόλου
6.Ο λυτρωτής
7.Ο χιονάνθρωπος
8.Η λεοπάρδαλη
9.Ο φαντομάς
10.Αστυνομία

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της παιδικής σειράς Δόκτωρ Πορδαλός, καθώς και το stand alone θρίλερ Κυνηγοί κεφαλών, το οποίο μεταφέρθηκε στο σινεμά.

Τα αστυνομικά του βιβλία κυκλοφορούν και σε e-book (e-pub).

Η υπεύθυνη επικοινωνίας των εκδόσεων «Μεταίχμιο», Ντόρα Τσακνάκη, μίλησε στη Βάνα Λυκομήτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα