Μετωπική ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται η μετωπική σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να εξαπολύει νέα δριμύτατη επίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. «Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή όλων των μεγάλων μετώπων. Κυρίως στο

μέτωπο ανάμεσα στην αλήθεια και την πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «θετική» τη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τα φαινόμενα βίας που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα, σχολίασε όμως το πρόσφατο ταξίδι Τσίπρα στη Γερμανία.

«Ο κ. Τσίπρας λέει ότι πήγε στη Γερμανία για να "διεθνοποιήσει" το ήδη διεθνοποιημένο ελληνικό πρόβλημα. Απόλυτη έλλειψη πολιτικής. Τι πήγε να κάνει ο κ. Τσίπρας στη Γερμανία; Να βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια; Πήγε να βλάψει τη χώρα; Ή απλά για δημόσιες σχέσεις;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και πρόσθεσε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς δεν διδάσκονται τίποτα. Είναι αμετανόητοι».

Σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη των τριών αρχηγών ο κ. Βενιζέλος είπε ότι, διαμορφώθηκε η ατζέντα για την στήριξη της πραγματικής οικονομίας και για την κοινωνική συνοχή. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 είναι το εξάμηνο της τομής, που μπορεί να χαραχτεί η προοπτική της χώρας. Τα κτυπήματα που υπέστη η σκευωρία ήταν αλεπάλληλα. Τα τρία κόμματα είμαστε συμμέτοχοι στην προσπάθεια να κρατηθεί η χώρα όρθια και είμαστε περήφανοι γι αυτό».

Επίσης, αναφερόμενος γενικότερα στο ρόλο των αντιπολιτευόμενων κομμάτων ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Η απέναντι πλευρά συνομωσιολογεί, παραπλανεί το λαό με ψέματα για απώλεια εθνικής κυριαρχίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα