Με τρίποντο του Μάντζαρη

Χάρη στο καθοριστικό τρίποντο του Μάντζαρη στο τέλος, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ούνιξ Καζάν με σκορ 70-65. Έπαιξαν Σπανούλης-Ντάνστον, εκτός με ενοχλήσεις ο Πρίντεζης.

Σε ένα ματς επιπέδου Euroleague, έχοντας και ανάλογη εξέλιξη, Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ισχυρή Ούνιξ Καζάν με σκορ 70-65. Οι Πειραιώτες έλεγχαν το παιχνίδι, έχοντας το
προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, παίζοντας καλό μπάσκετ και πιεστική άμυνα, αλλά στο τέλος οι Ρώσοι αντέδρασαν φέρνοντας το ματς στα ίσα (65-65) ένα λεπτό πριν το τέλος του ματς, κάνοντας τον αγώνα... ντέρμπι. Ο Μάντζαρης, όμως, στα 10'' πριν τη λήξη της αναμέτρησης "εκτέλεσε" την Ούνιξ Καζάν με ένα καθοριστικό τρίποντο, δίνοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του, την δεύτερη σερί στο τουρνουά του Ρεθύμνου. Επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση οι Σπανούλης και Ντάνστον, ενώ έμεινε εκτός αποστολής ο Πρίντεζης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 10 (2), Χάντερ 8, Ντάνστον 10, Σπανούλης 13 (3), Μάντζαρης 8, Καββαδάς, Σλούκας 3, Κατσίβελης 5 (1), Λαφαγιέτ, Λοτζέσκι 12 (1), Αγραβάνης 3 (1).

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 35-29, 52-45, 70-65
Keywords
Τυχαία Θέματα