Στον ανακριτή σήμερα ο Σταμπούλος

Γιασήμερα έχει προγραμματιστεί να οδηγηθείστον ανακριτή ο συλληφθείς για τρομοκρατίαΑντώνης Σταμπούλος. Χθες η αστυνομίαέδωσε στη δημοσιότητα το πλαστό ΔελτίοΑστυνομικής Ταυτότητας του Σταμπούλουτο οποίο βρέθηκε από την αντιτρομοκρατική,σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.«Καθαρά» εν τω μεταξύ, ήταν τα δύοδιαμερίσματα, που σχετίζονται με τονκατηγορούμενο, τα οποία ερεύνησε ηΑντιτρομοκρατική, σε Κυψέλη και Θησείο.

Νέα φωτογραφία

του Αντώνη Σταμπούλου, όπως είναι σήμερα, έδωσε χθες Σάββατο στη δημοσιότητα η αστυνομία, καθώς οι άνδρες της κατάφεραν τελικά να τον συγκρατήσουν. Σημειώνεται ότι η προηγούμενη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα προέρχεται από την αστυνομική του ταυτότητα και τραβήχθηκε πριν 10 χρόνια, γιατί ο νεαρός αντιστεκόταν. Η αστυνομία εκτιμά ότι η νέα φωτογραφία θα βοηθήσει στην αναγνώρισή του από περισσότερα άτομα.

Ο Σταμπούλος του «σήμερα» είναι πιο γεροδεμένος, δεν φοράει γυαλιά και έχει αφήσει τοπικό μουσάκι.

Χθες πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα, στην Κυψέλη και το Θησείο, σπό την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με βάση τα στοιχεία για τις κινήσεις του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στον Βύρωνα και κατηγορείται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.

Εξάλλου, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο πατρικό σπίτι τού συλληφθέντος, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα στην Κυψέλη άνοιγε με κλειδιά, που βρήκαν οι αστυνομικοί στο πατρικό σπίτι του Σταμπούλου, ενώ το διαμέρισμα στο Θησείο, χρησιμοποιείται ως εργαστήριο αγγειοπλαστικής συγγενικού του προσώπου. Σημειώνεται ότι οι αρχές εντόπισαν την Παρασκευή το βράδυ στο πατρικό σπίτι του Σταμπούλου στο Μαρούσι δεκάδες κλειδιά τα οποία εξετάζουν ένα προς ένα για να εντοπίσουν σε ποιους χώρους ανήκουν. Στο σπίτι του νεαρού εντοπίστηκε και ένα μη εύχρηστο όπλο.

Πάντως, τόσο την Παρασκευή στο Μαρούσι, όσο και στα δύο διαμερίσματα σήμερα, δεν βρέθηκε οπλισμός, ή άλλα αντικείμενα της οργάνωσης, μέλος της οποίας φέρεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος, αλλά αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις σε δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλα διαμερίσματα - κρυσφύγετα, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε δρόμο, του οποίου το όνομα είναι γνωστό, καθώς ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου, φέρει καρτελάκι με το όνομα της παραπάνω οδού, αλλά όχι την περιοχή.

Το διαμέρισμα στην Κυψέλη, στην οδό Καλιφρονά 13, φέρεται να νοικιάστηκε με πλαστά στοιχεία από τον 31χρονο εφέτος τον Ιούνιο.

Το πατρικό του 31χρονου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα που είχε νοικιάζει το ζεύγος Μαζιώτη - Ρούπα, και οι αρχές εκτιμούν ότι βοήθησε την Πόλα Ρούπα να διαφύγει.

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σταμπούλος μέσω διαδικτύου περιγράφει τον τρόπο σύλληψης του και της ανάκρισής του από την Αντιτρομοκρατική, στέλνοντας μήνυμα στους συντρόφους του ότι «δεν θα λυγίσει». Το μήνυμα έστειλε ενόσω βρισκόταν στη ΓΑΔΑ.

Ο Σταμπούλος αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον εφέτη ειδικό ανακριτή την Κυριακή το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τον 31χρονο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα