Με το δεξί

Ιδανική πρεμιέρα για την ΑΕΚ στην Γ' Εθνική, νίκησε εύκολα με 2-0 τον Μανδραϊκό.

Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στην Γ' Εθνική έδωσε η ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε με νίκη της υποχρεώσεις της, επικρατώντας με 2-0 του Μανδραϊκού στο γήπεδο της Φυλής με γκολ από τους Σταθάκη και Πλατέλλα. Οι κιτρινόμαυροι έχοντας στο πλευρό τους 2000 φιλάθλους τους θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα γκολ

αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε το προβάδισμα στο 11ο λεπτό όταν ο Σταθάκης βρήκε... στόχο λίγο πιο κάτω από την μεσαία γραμμή.

Η ΑΕΚ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να σημειώσει κάποιο γκολ μέχρι το ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά ο Μανδραϊκός αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου, έχοντας όμως μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55' όταν μετά από λάθος του Τζανετόπουλοιυ ο Σερέπας βρέθηκε απέναντι από τον Βούρα με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 73' ο Ντακόλ “πέταξε” άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο Τζανετόπουλος για να σημειώσει το 2-0 με ωραία προσπάθεια στο 82' ο Πλατέλλας που μαζί με τον Κορδέρο ήταν οι κορυφαίοι για τους κιτρινόμαυρους.

Οι συνθέσεις:

Μανδραϊκός (Μίχας): Χρόνης, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Μεσίνι, Κολτσίδας (64' Κουβίδης), Αγκόλι, Μπιλίτσης, Ζουράβλιοφ (56' Καλογρίδης), Καϊμακαμούδης, Ζαχαράτος (50' Βασιλείου), Σερέπας

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κορδέρο (90' Παληαρούτας), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ, Πόποβιτς (90'+ Πεταυράκης), Μπρέσεβιτς (70' Γροντής)

Keywords
Τυχαία Θέματα