Με την Κύπρο στο πλευρό του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Λαμποράλ Κούτσα στις 21:30, Novasports 3, στο κατάμεστο από τους φίλους του «τριφυλλιού» στην Κύπρο, «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και θέλει μόνο την νίκη.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» προέρχεται από την ήττα της πρεμιέρας στην Λιθουανία από την Λιέτουβος Ρίτας και όπως είναι φυσικό κανείς δεν θέλει

να επιστρέψει στην Αθήνα με νέες απώλειες. Όλοι στην ομάδα βλέπουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως την μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουν την κατάσταση και να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών και του καλού μπάσκετ.

Η μόνη παγίδα της αποψινής αναμέτρησης είναι η κατάσταση της Λαμποράλ Κούτσα, καθώς η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν είναι σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ αντιμετωπίζει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχοντας σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Κελάτι και Σαν Εμετέριο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και προσδοκεί πως μετά τις κακές εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Λιέτουβος Ρίτας, η ομάδα του θα αρχίσει να ρολάρει, όπως έκανε τη Δευτέρα απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα