Με τη ψυχή στο στόμα...

Σε ένα εκπληκτικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Παγκρήτιο, ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με ήρωα τον Μήτρογλου στο 90' που έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ των Πειραιωτών. Εξαιρετική εμφάνιση από τους γηπεδούχους.

Το καλύτερο - ίσως - παιχνίδι του πρωταθλήματος διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Παγκρήτιο, ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό,
για την 7η αγωνιστική της Super League.

Τρομερός ρυθμός από το 1' έως το 90', πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, γκολ, χαμένες ευκαιρίες και αγωνία έως το τελευταίο σφύριγμα του Κουτσιαύτη.

Ο Εργοτέλης μπορεί να νιώθει απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση και αν οι παίκτες του ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να φτάσουν σε μια μεγαλειώδη νίκη.

Ο Μήτρογλου όμως "χτύπησε" σε χρονικά σημεία που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη στον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε τρομερά αμυντικά κενά και το παιχνίδι με την Γιουβέντους για το Champions League να είναι μόλις την ερχόμενη Τετάρτη (22/10).
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)

Βοηθοί: Χρήστος Μαγιάνης (ΕΠΣ Άρτας), Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι (46' Σαϊνατί), Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Κοζορώνης, Χαντί (75' Μπογκντάνοφ), Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης (82' Κούτρης), Παμλίδης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (72' Διαμαντάκος), Μποτία, Αυλωνίτης (63' Φορτούνης), Μαζουακού. Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες, Φουστέρ (57' Γκαζαριάν), Μήτρογλου.

Γκολ: 43' Γιουσούφ, 55' Χαντί / 45' και 90' Μήτρογλου, 68' πεν. Ντομίνγκες

Κάρτες: 11' Χαντί, 49' Γιοβάνοβιτς, 57' Χαλκιαδάκης / 17' Μποτία
Keywords
Τυχαία Θέματα