Μαζική συμμετοχή

Για μαζική και δυναμική συμμετοχή που σάρωσε τα παλαιοκομματικά κατάλοιπα και κατέδειξε ότι ο κόσμος στηρίζει τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο ο Ευ.Βενιζέλος, μετά το πέρας των εκλογών για την ανάδειξη 2.500 συνέδρων, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος την Παρασκευή.

Όπως είπε, αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ

δεν είναι μια εσωκομματική υπόθεση, αλλά «αφορά όλον τον ελληνικό λαό γιατί ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι υπάρχει εγγυητής των εξελίξεων, ότι υπάρχει εθνική στρατηγική με στόχο, με ρυθμό, με ευαισθησία και με προοδευτικό πρόσημο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για την ανεργία και ειδικότερα για τις οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, αλλά και στις προωθούμενες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Καταλήγοντας σημείωσε πως το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ οργανώνεται πια με τους καλύτερους οιωνούς και κάλεσε «όλη την κοινωνία να συζητήσει μαζί μας, να προσέξει ξανά αυτά που λέμε, γιατί ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είχε κλείσει τα αυτιά της στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντάς του ευθύνες –και έχουμε ευθύνες, αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο μας καταλόγισε ο ελληνικός λαός».

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, η συμμετοχή στη σημερινή εκλογική διαδικασία εκτιμάται ότι κυμαίνεται γύρω στις 100.000 και ενδεχομένως να τις ξεπερνά. Πρόκειται για εκτίμηση διπλάσια από τις αρχικές προβλέψεις της Ιπποκράτους. Επιπλέον, κατά πληροφορίες, ο συνολικός αριθμός των συνέδρων θα προσεγγίζει περίπου τους 4.000, εκ των οποίων οι περίπου 1.000 θα είναι αριστίνδην.

Keywords
Τυχαία Θέματα