Με το λογότυπο της Unicef

Ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη Unicef.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε ότι ο σύλλογος

θα προσπαθήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να προσφέρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για όλα αυτά που θέλουν τα παιδιά για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, ενώ προανήγγειλε βοήθεια και από το Olympiacos Foundation που θα αναλάβει δράση σε λίγο καιρό.

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κανελλόπουλος (πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef) παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία αυτή και ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Μαρινάκη για την πρωτοβουλία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένουν λεπτομέρειες για να παίξει κανονικά ο Ολυμπιακός με τη νέα φανέλα με το λογότυπο της Unicef στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Champions League.

Η συνεργασία της Unicef με τον Ολυμπιακό γίνεται με ορίζοντα δύο ετών. Τη φετινή σεζόν θα είναι στο μπροστινό μέρος της φανέλας και την επόμενη σεζόν υπάρχει συμφωνία να τοποθετηθεί το λογότυπο, χωρίς ακόμα να διευκρινιστεί σε ποιο σημείο θα γίνει αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα