Μάντζαρης: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

«Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου». Αυτό δήλωσε πριν απο λίγο στον ΣΚΑΙ ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Κώστας Μάντζαρης, που απομακρύνθηκε από τη θέση του με φόντο την υπόθεση εξαφάνισης του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Σεβαστή η απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ Δήμητρα, αναμένω το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ανέφερε μεταξύ άλλων. Στον εισαγγελέα Ιωαννίνων θα διαβιβαστούν το πόρισμα και οι μαρτυρικές καταθέσεις για την απόδοση τυχόν ποινικών

ευθυνών, αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλη Αποστόλου, για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες. Διευθυντής στη Σχολή ανέλαβε προσωρινά ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ, Κωνσταντίνος Μαλλίδης.

Τη διαβεβαίωση ότι η πολιτεία θα είναι αμείλικτη και θα αποδοθούν ευθύνες, έδωσε μέσω του Αθήνα 9.84 ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Μιλώντας στη Νίκη Λυμπεράκη, χαρακτήρισε απορίας άξιο το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν δέχεται να αναλάβει κανείς τη διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα