Μακελειό σε μπαρ στον Πειραιά

Συνεχίζεταιτο αθρωποκυνηγητό των αρχών για τησύλληψη του δράστη που τα ξημερώματα ,πυροβόλησε αδιακρίτως τους θαμώνεςνυχτερινού κέντρου στην ακτή Δηλαβέρη13, στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχέςέχουν ταυτοποιήσει τον δράστη, καθώςφέρεται να συμμετείχε και σε ένοπλη αιματηρή επίθεση στην πλατεία Βάθη. Οιτραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομείαΑττικό και Ευαγγελισμός. Από τους 15τραυματίες, εννέα νοσηλεύονται ενώ οιυπόλοιποι έχουν λάβει εξιτήριο. Δύο άτομαπου νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμόαναμένεται εντός της ημέρας να πάρουνεξιτήριο, ενώ δύο ακόμη που νοσηλεύονταιστο

Αττικό μεταφέρονται στον ΕρυθρόΣταυρό προκειμένου να υποβληθούν σεθωρακοχειρουργική εκτίμηση.

Ο δράστης -ο οποίος σύμφωναμε πληροφορίες είναι γνωστός στις αρχέςαπό παρόμοιες επιθέσεις- λίγο μετά τιςτέσσερις τα ξημερώματα, άνοιξε πυρεναντίον των θαμώνων και λίγο αργότεραδιέφυγε με ταξί. Η Αστυνομία έχειξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τονεντοπισμό και τη σύλληψη του, ενώ στιςέρευνες μετέχει και η αντιτρομοκρατικήυπηρεσία.

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του μπαρ επί της οδού ακτή Δηλαβέρη 21, το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 4.15 τα ξημερώματα. Ο άγνωστος αλλοδαπός στάθηκε έξω από την τζαμαρία του καφέ μπαρ, και με ένα καλάσνικοφ γάζωσε το κατάστημα πυροβολώντας εναντίον των θαμώνων ενώ ούρλιαζε: «Θα σας σκοτώσω όλους! Απόψε θα χυθείαίμα!».

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι σεσημασμένος κακοποιός, λίγη ώρα νωρίτερα βρισκόταν στο μπαρ όπου ήπιε τρία ποτά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αφού πλήρωσε το λογαριασμό του έφυγε, κάποια στιγμή περίπου στις 4. Αφού βγήκε από το μπαρ, ο άγνωστος αλλοδαπός πιθανόταταπήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε ένα καλάσνικοφ και επέστρεψε στο μπαρ. Στάθηκε έξω από τηντζαμαρία, πυροβόλησε και προκάλεσε μακελειό. Την ώρα που ο παρανοϊκός κακοποιός πυροβολούσε, ο ιδιοκτήτης είπε στους θαμώνες να πέσουν όλοι κάτω και έδωσε οδηγία στον DJ να σταματήσει τη μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα