Λουγκάνο για τον Ολυμπιακό

Δεκάδες τα ονόματα που έχουν φτάσει ήδη προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με υποψηφίους για να καλύψουν το «κενό» του Σιόβα. Οι ατζέντηδες... ρίχνουν περιπτώσεις στο τραπέζι λίγο πριν την απόφαση των Ερυθρόλευκων για την δεύτερη "χειμερινή" μεταγραφή τους μετά την απόκτηση του Πελέ απο τον Εργοτέλη. Ένα ακόμη όνομα λοιπόν που έχει πέσει στο τραπέζι, σαν πρόταση είναι αυτό του Ντιέγκο Λουγκάνο. Ο εμβληματικός αρχηγός της Ουρουγουάης (91 συμμετοχές) που ψάχνει ομάδα και χρόνο συμμετοχής, ώστε

να βρει τα πατήματα του για το Μουντιάλ.

Ο Λουγκάνο που είναι 33 χρονών, υπέγραψε το καλοκαίρι στην Γουεστ Μπρομ, αλλά μέχρι τώρα έχει παίξει μόλις 4 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Θέλει να φύγει λοιπόν. Και μάλιστα στην Αργεντινή γράφουν ότι μέσω του Έντσο Φραντσέσκολι, η Ρίβερ Πλέιτ θέλει να τον αποκτήσει.

Πέρσι έπαιξε στη Μάλαγα παρέα με τον Σαβιόλα. Στην Ισπανική ομάδα ήταν δανεικός από την Παρί. Έχει κοινοτικό διαβατήριο (Ιταλικό) και παρότι είναι δεξιοπόδαρος παίζει με άνεση και από αριστερά, αλλά και σαν λίμπερο σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα