Κύπρος: Σύσκεψη για την οικονομία

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει απόψε στις 8:30 μμ σύσκεψης με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων με θέμα την Οικονομία.

Της σύσκεψης θα προηγηθεί διαβούλευση του προέδρου Αναστασιάδη με τον υπουργό Οικονομικών κ. Μιχάλη Σαρρή και την τεχνοκρατική ομάδα που διαπραγματεύεται με την Τρόικα, με τη συμμετοχή

του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη και του υφυπουργού παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Θα παρευρεθούν, επίσης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής Χριστόφορος Πισσαρίδης καθώς και τα μέλη του Συμβουλίου.

O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα το μεσημέρι, όπως είχε μεταδώσει από χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τηλεφωνική συνομιλία με την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Άγγελα Μέρκελ.

Η συνομιλία, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρίστο Στυλιανίδη, διεξήχθη μέσα σε «πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τη διαπραγμάτευση της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Τρόικα και, ειδικότερα, στις προσπάθειες για τη διαμόρφωση της δανειακής σύμβασης το συντομότερο δυνατόν».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα