Κύπελλο:Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

Mε επιθετικούς προσανατολισμούς, για να πάρει το πάνω χέρι από σήμερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου στις 18:00-OTE Sport 3.

Ο Αναστασίου αναμένεται να διατηρήσει στην 11άδα τους περισσότερους βασικούς του παίκτες. Ο Αμπεΐντ με τους Πράνιτς και Ζέκα θα παραμείνουν στη μεσαία γραμμή
και στην κορυφή, στο πλάι του Μπεργκ, αναμένεται να επιστρέψει ο Νίκος Καρέλης στη θέση του Κλωναρίδη. Από εκεί και πέρα, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα πάρει θέση βασικού στην άμυνα έπειτα από περίπου 25 μέρες και παρτενέρ του θα είναι ο Κουτρουμπής, με πλάγια μπακ τλοους Σπυρόπουλο και Ρισβάνη. Στόχος του Αναστασίου είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα, προκειμένου να μπει ένα γρήγορο γκολ και να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Βόλου θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό χωρίς έναν εκ των βασικών του αμυντικό, τον Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος έχει ίωση και έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τον τραυματία Ηλία Ιωάννου. Οι Βολιώτες προέρχονται από τη μεγάλη νίκη-ανατροπή επί του ΑΟΧ και ο Μάριο Μπρέσκα έδωσε το σύνθημα ενόψει Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα