Κρίσιμο Δ.Σ. στον Ολυμπιακό στις 14:00

Κρίσιμο είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 14:00, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, με τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλη Μαρινάκη, να εξαγγέλλει αλλαγές τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Είχε εξάλλου προαναγγείλει αυτές τις αλλαγές με την πιο κύρια εξ' αυτών να αφορά στην τοποθέτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Θρύλος Α.Ε, Γιώργου Παύλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός
και την αύξηση αρμοδιοτήτων στους Γιάννη Βρέντζο, Σάββα Θεοδωρίδη, Τάκη Αγραφιώτη και Μιχάλη Κουντούρη.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει και το όνομα του νέου τεχνικού, ο οποίος θα καθήσει στον παγκο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Όλα έδειχναν ότι αυτός θα ήταν ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μάρκο Σίλβα. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει "λύσει" το συμβόλαιό του με τα "λιοντάρια" και δεν γνωρίζουμε εάν θα καταφέρει να το κάνει μέχρι και την ώρα που θα ξεκινάει το συμβούλιο.
Η τρίτη εκ των σημαντικών ανακοινώσεων στις οποίες αναμένεται να προβεί, αφορά την μεταγραφή επιθετικού.

Από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το όνομα του Βούλγαρου επιθετικού, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, την ώρα που στη γειτονική χώρα θεωρούν "κλεισμένη" τη μεταγραφή. Ο 34χρονος Βούλγαρος πρώην επιθετικός των Μονακό, Φούλαμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ο επικρατέστερος, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Έλτσε, Ζόνατας.
Keywords
Τυχαία Θέματα