Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ανασχηματισμό

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ανασχηματισμό μετά την αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από το κυβερνητικό σχήμα, με αιχμή τις εξελίξεις στην ΕΡΤ. Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης, Αντώνης Μανιτάκης και Αντώνης Ρουπακιώτης και η υφυπουργός Υγείας

Φωτεινή Σκοπούλη. Τόσο ο ανασχηματισμός όσο και η επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας δρομολογούνται για τα επόμενα 24ωρα ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανολογείται η συνάντηση Σαμαρά -Βενιζέλου.
Βολές στους κυβερνητικούς εταίρους, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην Γεωπονική Αθηνών έκανε την πρόβλεψη ότι πιθανότατα ο κ. Σαμαράς «θα έχει το τέλος του κ. Παπανδρέου» ενώ αναφερόμενος στον κ. Βενιζέλο, είπε πως «ξέχασε για άλλη μια φορά τις υποσχέσεις του και παραμένει όμηρος του κ. Σαμαρά».

Την ανακούφισή τους για τον αποφυγή των πρόωρων εκλογών εξέφρασαν οι Ευρωπαίοι εταίροι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος συναντήθηκε με τον ομόλογό του Γιάννη Στουρνάρα στο περιθώριο του Ecofin.


Keywords
Τυχαία Θέματα