Κινέζικο "μεγαθήριο" στον Παναθηναϊκό

Ο κινεζικός κολοσσός Hutchison Whampoa Limited, φέρεται να είναι μεταξύ των συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη γενικότερη στήριξη του «τριφυλλιού».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Goalnews, πρόκειται για μία από τις πολλές εταιρείες του πάμπλουτου Λι Κα Σινγκ που είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ασία και δραστηριοποιείται σε όλους σχεδόν τους τομείς.

Μία

από τις μικρότερες εταιρείες του, η Chi-net, λέγεται ότι έχει συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ για την εξαγωγή φαρμάκων στην Κίνα, όπου το μέγεθος του πληθυσμού αρκεί από μόνο του για να καταδείξει την αύξηση του τζίρου της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει με την κινέζικη σύμπραξη εταιρειών να εμπεριέχεται στο "πακέτο" όλος ο Παναθηναϊκός, που σημαίνει δηλαδή ότι πέραν του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου θα υπάρξει μέριμνα και για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη που περνάει δύσκολες οικονομικές στιγμές τα τελευταία χρόνια και μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε καθεστώς εγκατάλειψης.

Το ραντεβού της Πέμπτης λοιπόν με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον του "ενιαίου" Παναθηναϊκόυ, όπως τον ονειρευόταν πάντοτε ο πατέρας του Δημήτρη, Παύλος Γιαννακόπουλος και πιθανόν το όνειρο του πατέρα που κρατάει εδώ και 35 χρόνια, να υλοποιηθεί από τον γιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα