«Καταθέτω πολιτική άποψη»

«Δεν προσωποποιώ τις απαντήσεις. Θα ήθελα ακόμη να πω ότι δεν σχολιάζω. Καταθέτω πολιτική άποψη». Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, από τη Λαμία, στον έντονο πολιτικό διάλογο που υπήρξε σαν αποτέλεσμα των θέσεων που εξέφρασε σε άρθρο του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Ο κ. Πανούσης που συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε, ότι δεν τίθεται
θέμα να «τρίζει η καρέκλα του».

«Οι αναφορές του αναπληρωτή υπουργού κ. Γ. Πανούση στο άρθρο του προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν», ανέφεραν, νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Πανούση.

Η κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων και της έννομης τάξης, επισημαίνουν ο ίδιες πηγές.

Εν τω μεταξύ, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης σε δήλωσή του χαρακτήρισε ακατανόητο, ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαπραγματεύεται με τρομοκράτες, είτε μέσω δημοσίων δηλώσεων, είτε με επισκέψεις βουλευτών στον Κουφοντίνα.

Η δήλωσή του αυτή πυροδότησε κλίμα έντασης καθώς δύο από τους τέσσερις βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντες, αποχώρησαν επιδεικτικά, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα