Καταγγελία για τη Χρυσή Αυγή

Την «απαράδεκτη» μεταχείριση που επιφύλαξε η Χρυσή Αυγή σε δημοσιογράφους στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της 6ης Μαΐου, κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.

«Το κόμμα επέβαλε απαγορευτικούς όρους στους δημοσιογράφους, οι οποίοι ήσαν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου, που διοργάνωσε ο ηγέτης φύρερ Ν. Μιχαλολιάκος,

όταν το κόμμα εξασφάλισε 21 θέσεις στην Ελληνική Βουλή. Οι απαγορεύσεις αφορούσαν τον αποκλεισμό ορισμένων δημοσιογράφων από τη συνέντευξη Τύπου, συμπεριλαμβανομένων και όσων αρνήθηκαν να σηκωθούν, όταν ο κ. Μιχαλολιάκος μπήκε στην αίθουσα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, με προκλητικό τρόπο απάντησε η «Χρυσή Αυγή» στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών για το περιβόητο «εγέρθητι».

Η «Χρυσή Αυγή» χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους «συνυπεύθυνους» της δυστυχίας του ελληνικού λαού ενώ τους προειδοποιεί πως η «τρομοκρατία δεν θα περάσει», ενώ επισημαίνοντας πως «σε πρώτη φάση, ένα 7% σας γύρισε την πλάτη», η ανακοίνωση προκαλεί καθώς καταλήγει τονίζοντας «συνεχίστε έτσι και το 7% θα γίνει 17%, 27% και πάει λέγοντας. Και τότε δε θα εγερθείτε, θα κατέλθετε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα