Στη Φλωρεντία ο Σαμαράς

ΣτηΦλωρεντία από χθες ο πρωθυπουργός ΑντώνηςΣαμαράς ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντησημε τον ιταλό ομόλογό του Ματέο Ρέντσι. Εν τω μεταξύ, την ικανοποίησή τους για το θετικό κλίμα που επικράτησε στη προχθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, εξέφρασαν από τις Βρυξέλλες κυβερνητικές πηγές. Ενόψει της τελευταίας αξιολόγησης

του ελληνικού προγράμματος, οπότε θα τεθεί το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους, κυβερνητικές πηγές εκτιμούσαν ότι θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και ότι οι εταίροι θα πρέπει να αντιληφθούν τις τεράστιες προόδους που έχει κάνει η χώρα.

Σε ό,τι αφορά τον ή την Ελληνίδα επίτροπο, ανώτατες πηγές βεβαίωναν ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το όνομα μέχρι το τέλος του μήνα. Το απόγευμα ο Υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, έχει συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη για τον οδικό χάρτη των μέτρων για τις επόμενες 55 ημέρες.

Για νέα λίστα μέτρων που καταρτίζει η Κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για διπροσωπία και διγλωσσία, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα