Η συνέντευξη τύπου των φιναλίστ

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών είχε λίγο απ΄όλα. Γεννητούρια, παίκτες με αγριεμένα μάτια αλλά και πειράγματα ανάμεσα στον Ίβκοβιτς και τον Ομπράντοβιτς.
Η φετινή συνέντευξη Τύπου πριν το ξεκίνημα των τελικών του πρωταθλήματος αλλά και της μικρής σειράς των τελικών ήταν διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς ξεκίνησε με μία ερώτηση των προπονητών προς τους παίκτες τους.

 
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γύρισε προς το μέρος του Μαυροκεφαλίδη και τον κοίταξε στα μάτια, ρωτώντας τον αν έχει καθαρό μάτι εν όψει των αγώνων.
Ο τελευταίος απάντησε: "Έχω καθαρό μάτι και λίγο αγριεμένο!"

 
Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ και μετά τα σχετικά γελάκια με τον Ομπράντοβιτς απάντησε κατηγορηματικά ότι αυτό που θέλει τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του είναι να ακούσουν τις οδηγίες του προπονητή τους και να μπουν στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό προκειμένου να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου τους.

 

Πολύς λόγος έγινε για το 3-0 με το οποίο προηγείται φέτος ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό... Ο προπονητής των «πράσινων» ξεκαθάρισε ότι όλα τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες μέχρι τώρα και ο Ίβκοβιτς συμφώνησε μαζί του...

 

"Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε φέτος, όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Το πιο σημαντικό από το 3-0 είναι ότι το πρώτο παιχνίδι θα παιχτεί στο ΣΕΦ. Ξέρουμε πως αν θέλουμε να στεφθούμε πρωταθλητές, θα πρέπει να τον κερδίσουμε και εμείς με 3-0", τόνισε και συμπλήρωσε: "Το παιχνίδι είναι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός και όχι Ομπράντοβιτς- Ίβκοβιτς".

 

Στην ίδια ερώτηση ο Ίβκοβιτς απάντησε: "Αυτό το 3-0 για μένα, δεν σημαίνει τίποτα. Στο πρώτο ματς, κερδίσαμε με κάποια κόλπα στα τελευταία παιχνίδια. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να κερδίσει. Στο τρίτο έγιναν όλα την τελευταία στιγμή. Παίζουμε κόντρα στον Πρωταθλητή Ευρώπης και το 3-0 που μπορεί να είναι γεγονός, δεν είναι αληθινή κατάσταση".

 

Στην αρχή τόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισαν ότι οι δυο τους... μιλάνε με τα μάτια "Πρέπει το μάτι των παικτών να είναι καθαρό και άγριο", είπε ο Ίβκοβιτς.

 

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ως τώρα τόνισε ότι... "Πρέπει το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό για να έχει και καλύτερη Εθνική ομάδα η Ελλάδα. Δεν έχουμε γεμάτα γήπεδα, δεν θέλω να μιλάω για την βία και ξέρω ότι στους τελικούς παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στα τρία παιχνίδια που έγιναν δεν είχαμε το παραμικρό. Πρέπει να γίνουν και άλλα βήματα"

 

Στη συνέχεια ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είπε για το φετινό 3-0 ότι: "Σίγουρα μας δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια θα το έχουμε ξεχάσει"

 

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απάντησε στο ότι πολλοί πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί φέτος: "Αυτό το 3-0 για μένα, δεν σημαίνει τίποτα. Στο πρώτο ματς, κερδίσαμε με κάποια κόλπα στα
Keywords
Τυχαία Θέματα