Η Ρεάλ "κλείδωσε" την πρόκριση

Το βράδυ της Τρίτης ήταν η Μπάγερν όταν έπειτα απο το 2-0 επί της Γιουβέντους, έδειξε να παίρνει απο τον πρώτο και όλας προημιτελικό ξεκάθαρο πρόβάδισμα πρόκρισης. Και ένα 24ώρο αργότερα; Ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έστησε... πάρτι φιλοξενώντας τη Γαλατά. Το τελικό 3-0 κάνει την ρεβάνς τυπική διαδικασία και στέλνει τη Βασίλισσα απο τώρα στην 4άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ρεάλ από το ξεκίνημα έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Εδειξε έτοιμη να καθαρίσει από το πρώτο ματς. Ή καλύτερα, από το 9'. Λεπτό στο οποίο ο Κριστιάνο

Ρονάλντο, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Οζίλ, με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουσλέρα για το 1-0. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του ματς και 20 λεπτά αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, με τον Μπενζεμά να ελίσσεται μέσα στην περιοχή και με πλασέ να κάνει το 2-0. Η Γαλατά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45' να μπει και πάλι στο ματς, αλλά ο Εμπουε δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Ντιέγκο Λόπεθ.Αφού οι Τούρκοι δεν μείωσαν στη μεγάλη τους ευκαιρία, ήταν αναμενόμενο πως δύσκολα θα έβρισκαν άλλη για να το κάνουν. Οσο κι αν έφτιαξαν την αμυντική τους λειτουργία, οι παίκτες του Μουρίνιο έβρισκαν τους τρόπους για να απειλούν και τελικά έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Ιγκουαϊν να σκοράρει οχτώ λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε στη θέση του Μπενζεμά στο 65' και στο 73' με γυριστή κεφαλιά, μετά από φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του υπέρ τους σκορ, η Γαλατασαράι πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα γκολ που θα τις έδινε περισσότερες ελπίδες πρόκρισης και το φινάλε βρήκε τους Μαδριλένους να πανηγυρίζουν τη σχεδόν βέβαιη πρόκριση τους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 24η φορά στην ιστορία τους.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Εσιέν, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Οζίλ (80' Μόντριτς), Ντι Μαρία (85' Πέπε), Ρονάλντο, Μπενζεμά (65' Ιγκουαϊν)

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Νουνκό, Καγιά, Εμπουέ, Άλντιτοπ (78' Μπουλούτ), Ινάν, Φελίπε Μέλο, Ριέρα (83' Αμραμπάτ), Σνάιντερ (46' Ζαν), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα